Welkom

Kind of Green® Consulting is een kleine Wageningse firma die zich specialiseert in het geven van strategisch advies ten bate van de transitie naar een toekomstbestendige, duurzame landbouw.

Kind of Green® bouwt daarbij voort op meer dan twee decennia wereldwijde werkervaring op het gebied van landbouw en duurzaamheid. Vanaf het moment van oprichting in 2017 heeft Kind of Green® zich ten doel gesteld om bij te dragen aan een groenere planeet door het initiëren, acquireren en (mede-)uitvoeren van projecten. Daarbij was vraag naar de inhoudelijke expertise van Kind of Green® op specifieke deelgebieden doorgaans het uitgangspunt.
Tegen het eind van 2020 kwam hierin verandering, doordat, met het verstrijken van de jaren, Kind of Green® tot het inzicht kwam dat er misschien wel meer impact gesorteerd zou kunnen worden door het geven van strategisch (beleids-)advies.
Dit leidde tot een nieuw dienstverband en daarmee veranderde Kind of Green® van een voltijds- naar een deeltijdsbedrijf. Op dit moment kan Kind of Green® kleine freelance opdrachten als adviseur op het gebied van landbouw en duurzaamheid aannemen als daarmee relatief weinig uren gemoeid zijn. Voor vragen over deze en andere zaken, vul a.u.b. het contactformulier in. Tenslotte, wees vooral vrij om eens door de blogs en nieuwsberichten te bladeren!
Lees meer…

 

Visie

Kind of Green® reageert sneller en levert beter werk dan vergelijkbare grotere spelers. Buiten de gebaande paden denken is een kernwaarde, maar tegelijkertijd (of juist daardoor?) staat de onderneming met de voeten nog stevig in de modder. Het belangrijkst is echter de ambitie om bij te dragen aan een groenere wereld.

 

Contact

Stuur een vraag of berichtje via het contactformulier.